Bemutató

Kérjük, csak olyan problémával foglaljon időpont, amely nem igényel azonnali, sürgős ellátást! Az onlineorvosok.hu oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a páciensek diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására vagy már elkezdett kezelésük megváltoztatására használják fel. Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal a weboldalon vagy a közösségi oldalon megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért! Panaszaival minden esetben keresse fel a megfelelő állami vagy magánorvosi szakrendelést!

Sürgős esetben hívja a mentőket, a 104-es telefonszámon!

Tegye meg az első lépéseket a gyógyulása vagy egészségének megőrzése érdekében!

Foglaljon időpontot gyorsan és könnyen webszolgáltatásunk segítségével!

 1. Írja be a gyorskeresőbe a szakterületet (pl. nőgyógyászat, ortopédia stb.) vagy az orvos nevét!
 2. Válassza ki a megfelelő szakorvost, vizsgálatot (személyes vizsgálat, távkonzultáció, receptírás stb.) és az időpontot!
 3. Mi továbbítjuk foglalási adatokat Önnek és a kiválasztott magánorvosnak.
 4. A távkonzultációra történő visszaigazolás opcionális, foglalása csak a kiegyenlített foglalási díj után lesz végleges.
 5. A visszaigazoló levélben található a lemondási link. Arra kérjük, hogy mindenképpen jelezze az orvosnak, ha mégsem tud elmenni a vizsgálatra!
 6. Köszönjük, hogy az onlineorvosok.hu weboldalt választotta, jó egészséget kívánunk Önnek!

Miért érdemes az onlineorvosok.hu weboldalt követnie?

 • Az oldalunkon megjelenő magánorvosok kiemelkedő orvosszakmai tapasztalattal rendelkeznek, többségük több évtizede vezeti magánpraxisát!
 • Az elérhető orvosi vizsgálatok ára többnyire közepes árkategóriába sorolható a magánorvosi szektorban!
 • Oldalunkon egyaránt van lehetőség személyes vizsgálatra, távkonzultációra történő jelentkezésre és recepttel kapcsolatos ügyintézéshez is foglalhat szakorvost és időpontot.
 • Az onlineorvosok.hu weboldalon található egészségügyi kérdőívek segíthetnek különböző egészségügyi problémák felderítésében.
 • Az onlineorvosok.hu weboldalon található gyógyszeradatbázisunkat díjmentesen használhatja!