Nőgyógyászat Cegléd
Cím: Kazinczy út 2.
Rendelő: Lifemed Rendelőintézet
Specializálódott területek:

Dr. Nagy Eleonóra

(Azonosító: 816)

Ugrás az időpontfoglaláshoz ↓

Nőgyógyásznak lenni, számomra a legszebb hivatás az orvosláson belül. Nőként különösen fontosnak tartom, hogy munkám szakmai jellegét a maximális diszkréció mellett, szükségszerűen egészítse ki a folyamatos érzelmi támogatás is.

Az általános nőgyógyászati problémáktól a várandósgondozáson át elsődleges célom, pácienseimmel egy kölcsönös együttműködésen alapuló, tartós bizalmi kapcsolat kialakítása, amely elengedhetetlen alapját képezi a hatékony orvos-páciens együttműködésnek. Érdeklődési területem elsősorban a várandósgondozás, valamint az általános nőgyógyászati kórképek kezelésére és gondozására terjed ki.

Végigkísérni egy várandósságot egészen a kisbaba megszületéséig, a világ talán legcsodálatosabb dolga. Ebben szeretnék maximális elköteleződéssel pácienseim mellett állni, hogy a szülés után, egy csodálatos útként emlékezzünk vissza várandósságuk izgalmas időszakára.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, pontos végösszegről a Szolgáltatónál érdeklődjön.

Időpontfoglalás

A foglalás folyamatáról levélben tájékoztatjuk Önt, ezért kérjük, hogy ellenőrizze a postafiókját!
(Promóciók mappa, Spam mappa)


Először a napot tudja kiválasztani, utána jelennek meg a szabad időpontok, az időpontra kattintva lehet rögzíteni a foglalást.
Kérjük, csak olyan egészségügyi panasszal foglaljon időpontot, amely nem igényel azonnali, sürgős ellátást!

Amennyiben problémát észlelne az időpontfoglalás során, kérjük írjon nekünk a help@onlineorvosok.hu e-mail címre.